None

Teknologi og innovasjonsprisen for 2021

av Redaksjonen
28. april 2021
I år som tidligere år skal vi peke på noen medlemmer som er gode på utvikling av teknologi og innovasjon. Og vi skal kåre én vinner som stikker av med årets teknologi og innovasjonspris for 2021

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Vi vil veldig gjerne vite hva der er gode på og en liten runde og svar på skjema, link nedenfor, vil gi rette vedkommende en mulighet til å se om dere er i posisjon til å bli nominert og til slutt vinne prisen i 2021.  

Det er lov til å sende inn flere svar på vegne av bedriften:

HVORFOR FORTJENER DERE ÅRETS TEKNOLOGI- OG INNOVASJONSPRIS?

Kåring og tidligere vinnere

I fjor var det Ren Røros som vant prisen og året før var det Ringerikskraft. Det er en jury bestående av Distriktsenergi og DNV som utpeker finalister og at det er DNV som til slutt kårer en vinner. Svar gjerne med en gang, men svarfrist er den 15 mai. Det er DNV som har bistått oss og som har forfattet spørsmålene.  De vil også ha en avgjørende rolle med hensyn til å kåre vinneren.

Stor stas

Vi opplever at det er stor stas å vinne prisen og at der ved tidligere anledninger har medført mye hyggelig og fortjent omtale av bedriftene. Det er også viktig for oss som organisasjon å vise at medlemmene er innovative og følger med i en bransje under stor utvikling. 

Premisser:

- Vinneren må være medlem i Distriktsenergi
- Man kan ikke vinne for samme aktivitet mer enn én gang, men et selskap kan nomineres for samme aktivitet flere år etter hverandre
- Et selskap kan bli nominert innenfor alle virksomhetsområder det driver med
- Innovasjon vektlegges i større grad enn teknologi

Prosessen:

- Alle ansatte i Distriktsenergis medlemsbedrifter kan svare på undersøkelsen. Det er tillatt med flere forslag fra samme bedrift (det er ikke antall nominasjoner som avgjør hvem som vinner).
- Alle nominasjoner må begrunnes. Du velger selv hvor kort eller lang begrunnelsen skal være, og du trenger ikke å svare på alle spørsmål.
- En jury fra DNV og Distriktsenergi utpeker finalister. DNV kårer til slutt en vinner.

Vi håper at dere tar dere tid til å svare på skjema og som sagt her er det bare å delegere og sende flere svar om ønskelig.

28. april 2021