Partnere

 • Kredinor
  We help you make it. Kredinor er markedsleder på oppfølging av strøm- og nettleiekrav i Norge. Vi er spesialister på bransjen, kjenner behovene til våre oppdragsgivere og har tett oppfølging av endringene bransjen står overfor. Mange av våre enkle, nye løsninger er utviklet med bakgrunn i kundebehov i nettopp energibransjen.
  Les mer
 • Nexans Norway
  Nexans Norway AS er ledende leverandør av kraft-, tele-, installasjons- og varmekabler i Norge, og er blant verdens ledende innen offshore-kontrollkabler og høyspente sjøkabler
  Les mer
 • Wattn
  Wattn er en kundenær og innovativ energiaktør som tilbyr fremtidsrettede og bærekraftige løsninger​. Vi skal begeistre gjennom forenkling og innsikt.​ Positivt lada. Alltid.​
  Les mer
 • Kvale Advokatfirma
  Kvale er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma som fra oppstarten i 1988 har bistått nasjonalt og internasjonalt næringsliv. Kvale er spesielt anerkjent for å bistå noen av Norges største selskaper med deres viktigste og mest kompliserte saker.
  Les mer
 • SVEA
  Svea tilbyr sine kunder løsninger innen finansiering, betaling og inkasso. Svea har de siste 3 årene blitt kåret til å ha bransjens BESTE kundesenter. Vi har mer enn 120 års bransjeerfaring og har et spesialisert team på Hamar som betjener alle våre strømkunder med faste og stabile kontaktpersoner.
  Les mer
 • Svensson Nøkleby
  Advokatfirmaet Svensson Nøkleby er tilgjengelig når ledere og næringslivet trenger en støttespiller som kan se på virksomheten med nye og objektive øyne. Firmaets advokater er rådgivere og gode samtalepartnere for private og offentlige virksomheter, samt for privatpersoner.
  Les mer
 • NetNordic
  NetNordic er arkitekten bak mye av den skjulte teknologien som holder bedrifter og samfunnet sammen. Vi er en ledende nordisk systemintegrator, og leverer markedets mest moderne teknologi, spesifikt for din bransje, og skreddersydd for dine behov.
  Les mer