Lever for teknologi og elsker smarte løsninger 

NetNordic har over flere år vært samarbeidspartner med en rekke kraftselskap. Nå har selskapet blitt partner med Distriktsenergi, og ønsker å bidra med sin kunnskap innen digitalisering.

NetNordic er et norskeid selskap som siden 2001 har levert virksomhetskritiske løsninger, herunder løsninger innen cybersikkerhet, nettverk, transmisjon, datasentre og digital samhandling, til offentlige og private bedrifter i Norden. Selskapet har cirka 650 ansatte i Norden og omsatte i 2023 for ca 2,7 milliarder NOK. Nå har de valgt å inngå i Distriktsenergis partnerordning, noe Håkon Bergene, Sales Director Utilities i NetNordic, ser frem til. 

En strategisk samarbeidspartner

– Vi ønsker å bidra til at Distriktsenergi sine medlemmer får en vellykket digitaliseringsreise, sier Bergene. NetNordic har sterk kompetanse innen sikkerhet, nettverk, infrastruktur og digital samhandling, og vi har som mål om å være en strategisk samarbeidspartner med en helhetlig og langsiktig tilnærming til de utfordringene som industrien står ovenfor. 

NetNordic har i mer enn 20 år vært en samarbeidspartner til en rekke kraftselskap der fiberutbygging har vært den primære driveren, men også løsninger innen transmisjon, prosessnett og digital samhandling. 

– Våre løsninger og kompetanse har bidratt til at mange små og mellomstore fibertilbydere har kommet seg helskinnet gjennom den reisen, fortelle Bergene. 

Tror på en vellykket reise sammen

I NetNordic lever menneskene for teknologi og smarte løsninger. Selskapets visjon er å være kundenes «best companion».

– Vi liker å se på oss selv som bedriftens viktigste støttespiller – en teknologisk partner som sørger for at virksomheten ligger i front av den teknologiske utviklingen og får det beste ut av sin data og sine mennesker, forteller Bergene. Dette ønsker vi også å ta med oss i partnerskapet.

Bergene legger til at han og resten av selskapet forventer å utfordre og bli utfordret på mange av områdene relatert til digitalisering, spesielt innen sikre nettverk og infrastruktur.

– Kraftbransjen står nå foran en ny reise hvor digitalisering er i fokus. Vi håper vi om 20 år kan se tilbake på en ny vellykket reise sammen.


Er du nysgjerrig på vår partnerordning? Ta kontakt med knut.lockert@distriktsenergi.no

Som partner vil du:

  • Være prioritert som utstiller på årskonferansen 
  • Få en presentasjon av bedriften på distriktsenergi.no
  • Få en mulighet til å publisere relevante saker på våre sosiale plattformer og på Distriktsenergi.no 
  • Få en mulighet for å gjennomføre fagwebinarer mot våre medlemmer 
  • I tillegg vil ansatte i Distriktsenergi tilstrebe å stille opp på begivenheter arrangert av en Partner