Distriktsenergis innovasjonspris 2024

Hvert år deler Distriktsenergi ut innovasjonsprisen til et medlem som utmerker seg for sitt arbeid med fremtidsrettet teknologi og innovative løsninger. Nå er jakten på årets vinner i gang.

Siden 2019 har Distriktsenergis innovasjonspris løftet fram selskaper som går foran og viser vei. For å henge med i utviklingen må man være opptatt av det som ligger foran oss og hvordan vi kan løse fremtidens utfordringer. Det er viktig for å kunne jobbe kostnadseffektivt og smart, og det er viktig for å bevise at selskapets overlevelsesevne ikke dreier seg om størrelsen.

Det er DNV som står for letingen og gjennomgangen av aktuelle vinnere, ledet av Jørgen Bjørndalen. Med en bred definisjon av hva innovasjon faktisk innebærer, betyr det at mange av Distriktsenergis medlemmer kan gå av med seieren. Her er det snakk om endringer som bidrar lavere kostnader, mer fornøyde kunder, bedre arbeidsmiljø eller høyere inntekter – for å nevne noe.

Jørgen Bjørndalen i DNV.

Selv om flere av de samme selskapene kniver i toppen fra gang til gang, er det mye som skjer innenfor teknologi og innovasjon i bransjen. Med andre ord kan et selskap som ikke nådde helt opp de foregående årene plutselig befinne seg i tetsjiktet denne gangen.

Jobber din virksomhet med teknologi og innovasjon?

I letingen etter en verdig vinner vil dere kunne oppleve at DNV uoppfordret tar kontakt for å finne ut hvordan selskapet ligger an på innovasjonsområdet. Uansett vil vi oppfordre dere til å ta kontakt med DNV for å bli med i konkurransen om å vinne innovasjonsprisen. Da er dere sikret en vurdering. Det er naturligvis også lov å gi administrasjonen i Distriktsenergi et hint, så vil vi videreformidle dette til rette vedkommende i DNV.

Tidligere vinnere

Premisser

  • Vinneren må være medlem i Distriktsenergi
  • Man kan ikke vinne for samme aktivitet mer enn én gang, men et selskap kan nomineres for samme aktivitet flere år etter hverandre
  • Et selskap kan bli nominert innenfor alle virksomhetsområder det driver med
  • Innovasjon vektlegges i større grad enn teknologi