None

Vi ønsker tips om det som opptar deg

av Redaksjonen
06. desember 2018
Nå kan du tipse oss om saker. Er du der det skjer, eller vet du noe vi burde vite?

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Send ditt nyhetstips til vår nye tipstjeneste. 

Distriktsnergi.no har tusenvis av faste lesere og i oktober hadde vi i tillegg over 30 000 videovisninger på Facebook. Vi jobber hver dag med å løfte fram og synliggjøre saker som våre medlemmer og lesere er opptatt av. Men vi ønsker å bli enda bedre til å skrive om de sakene som dere er opptatt av. Derfor har vi nå lansert «tips oss» der du raskt og enkelt kan sende oss tips og ideer.

Vi elsker gode historier, men du trenger ikke ha en konkret sak for å ta kontakt med oss. Vi tar gjerne imot innspill om temaer du synes det er en god idé at vi skriver mer om. Hva har du lyst til å lese om? Hva er det som rører seg der ute? Hva snakker folk om? Hva er du opptatt av?

Vi setter pris på dine innspill. Om du har tips eller noe du vil dele med oss, så kan du fylle ut skjemaet, og vi vil ta kontakt med deg så fort vi har tid. 

06. desember 2018