På plass Styreleder Halvard Fjeldvær er fornøyd med at navnebyttet ble vedtatt på dagens årsmøte i Narvik.    

Navnebytte vedtatt i Narvik

Styret i Defo foreslo tidligere i vår at Distriktenes energiforening (Defo) skulle omdøpes til Distriktsenergi. Under årsmøtet tirsdag kveld ble navnebyttet enstemmig vedtatt.

Jeg tror årsmøtet var fornøyd med navnebyttet. Det var et enstemmig valg, sier styreleder Halvard Fjeldvær.

I vår gikk Defo-styret inn for å bytte navn på organisasjonen. Etter å ha fått positive signaler fra flere medlemsbedrifter var det ventet at navneskiftet ville bli vedtatt under årsmøtet i Narvik.

I kveld stemte en enstemmig generalforsamling frem forslaget. Defo bytter navn til Distriktsenergi. Målet med navneskiftet er klart:

– Det handler om å gjøre oss mer kjent utenfor egen medlemsmasse, med tanke på myndigheter, regjering, organisasjoner og andre aktører som er med og påvirker oss som bransje, sier Fjeldvær.

Nytt navn, nytt utrykk

Distriktsenergi runder snart 10.000 følgere på Facebook, og nedslagsfeltet i sosiale medier øker jevnt og trutt, hver dag.

Med navneskiftet kommer også et nytt visuelt uttrykk på logo og nettsider. Den nye «innpakningen» legger seg opp til den forrige, slik at det skal være tydelig at det Distriktsenergi er en videreføring av alt som til nå har vært forbundet med Defo.

Et nytt flagg (samt ulike konferanseartikler) vil gjøre navneskiftet synlig for deltakerne på fagdagene, som begynner i Narvik onsdag 31.mai.

– Vi ønsket et navn som ikke kan forkortes, samtidig som det kan fortelle i større grad hvem vi er. Og vi mener da at Distriktsenergi representerer oss på en bedre måte enn hva Defo gjør, sier Fjeldvær.

Les alt om årsmøte, fagdager og sosialt program i Narvik her

 

 

 

30. mai 2017