Hos Nexans kombinerer vi det beste fra to verdener: en sterk lokal tilstedeværelse med lang erfaring i Norge, sammen med en global utstrekning.

Vi er spesialister i å utvikle og produsere løsninger tilpasset norske forhold, og står klare til å møte dine behov. Med et solid fotfeste i Norge betyr det at vi både har produksjon og utvikling i nærheten av kundene våre. Det gir oss også en unik innsikt i hva det norske markedet trenger.

Teknisk støtte og tilpassede tjenester

Vi er stolte av å kunne tilby omfattende teknisk støtte og tilpassede tjenester, inkludert praktisk returservice for tromler og kabelrester. Som en del av vårt engasjement i lokalsamfunnet, deltar vi aktivt i norske industriorganisasjoner som Distriktenergi og Standardiseringsforum.

Globalt ansvar og bærekraft

Globalt sett strekker Nexans’ innflytelse seg over 43 land med rundt 25 000 ansatte og over 9000 patenter. Vårt globale fotavtrykk medfører et stort ansvar. Det er et ansvar vi tar på alvor, både globalt og lokalt. Med dedikerte medarbeidere og ledere, sørger vi for at vi møter internasjonale standarder og lever opp til våre ambisiøse mål innen sosial og økologisk bærekraft.

Tilpassede løsninger for bedre fremtid

Vi forstår at kabel utgjør en stor del av energiselskapenes klimaregnskap, og derfor er vi opptatt av å bidra til lavere klima utslipp langs hele verdikjeden.  Vi jobber t.eks. bl.a. for å fjerne alle våre scope 1 og 2 utslipp innen 2026 og å nå NetZero (scope 1-3) senest 2050.

Spør oss om EPD´er og våre kundetilpassede løsninger som sparer både plass, tid, kostnader og miljøet, inkludert vårt system for enkel retur av materialer.

Innovasjon og fremtidige planer

Med vårt engasjement for innovasjon, ser vi frem til å introdusere nye produkter i årene som kommer. Produkter som vil gi kundene muligheten til å ta aktive valg for økt gjenvinning og lavere karbonutslipp.

Velg Nexans for en pålitelig, miljøfokusert og innovativ partner i dine elektrifiseringsprosjekter. Ta kontakt med oss, så kan vi snakke om hvordan vi kan bidra.

Kontaktinformasjon

Per Ivar Karlsen
Senior Salgssjef Distribusjon
E-post: per_ivar.karlsen@nexans.com
Tlf.: +47 926 55 600