Bård Ludvig Thorheim til årskonferansen

Bård Ludvig Thorheim i Høyre
Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen/Høyre
I starten av juni tar Bård Ludvig Thorheim turen til Alta for å delta på Distriktsenergis årskonferanse. Der skal han blant annet snakke om opposisjonens syn på aktuelle energipolitiske saker.

Høyre-politikeren har bekreftet sin deltakelse på årskonferansen, og vil stå på scenen 7. juni for å bidra med sine synspunkter knyttet til relevante saker. Han overtar podiet etter olje- og energiminister Terje Lien Aasland som er på plass med samme oppdrag, men fra regjeringens side. Det ligger med andre ord til rette for perspektiver fra flere sider.

Kort om Bård Ludvig Thorheim

Thorheim er en aktiv energipolitiker fra Høyre. Han kommer fra Bodø, har bakgrunn fra Forsvaret, og har jobbet i Utenriksdepartementet med nordområdene som fokus. Han har vært politisk rådgiver for to utenriksministere, og jobbet som gjesteforsker ved Nordområdesenteret på Nord Universitet i Bodø. Han er stortingsrepresentant for Nordland og er medlem av Energi- og miljøkomiteen.

Om årskonferansen

Distriktsenergis årskonferanse går av stabelen i Alta fra 6. til 8. juni 2023. Der byr vi på et allsidig program, og vi har allerede sikret oss mange dyktige foredragsholdere. I løpet av konferansen vil vi også dele ut Distriktsenergis innovasjonspris for 2023.