None
Under Arendalsuka blir Fornybarbåten «Legacy of the Fjords» en arena for over 40 arrangementer om elektrifiseringen av Norge.    

Møt oss på Fornybarbåten under Arendalsuka

av Redaksjonen
14. juni 2022
Arendalsuka går av stabelen i august, og vi i Distriktsenergi er til stede sammen med en rekke aktører på Fornybarbåten som vil ligge i Pollen i Arendal havn.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Fornybarbåten er en av verdens første utslippsfrie og helelektriske cruisebåter. Den vil være arena for over 40 arrangementer om elektrifiseringen av Norge. Båten og arrangementene vil bli en møteplass for fornybarnæringen og alle andre som engasjerer seg i energi- og klimapolitikk, og arrangementene er åpne for alle som ønsker å delta.

Distriktsenergi inviterer til to arrangementer den 16. august:


Uholdbare store regionale forskjeller i nettleie og kraftpriser – krever handling
09.30-10.30
Øvre dekk
Arrangører: Distriktsenergi og Naturressurskommunene

Norsk energi – et nasjonalt gode eller Europas redning?
14.00-15.00
Øvre dekk
Arrangører: Distriktsenergi, Naturressurskommunene og Energi Norge

Velkommen! 
 
Se hele programmet for Fornybarbåten


Om Fornybarbåten

«Legacy of the Fjords» ble sjøsatt i 2020, og er en katamaran laget av karbonfiber som har plass til 400 passasjerer. Den er designet og konstruert av Brødrene Aa i Nordfjord, og er en av tre båter som verftet har bygget med ren batterielektrisk fremdrift.  
 

14. juni 2022