Meld deg på Distriktsenergis årskonferanse 2023

Helleristninger i Alta
Distriktsenergis årskonferanse nærmer seg med stormskritt. Denne gangen setter vi kursen mot Alta for konferansedager fylt av faglig innhold og sosialt samvær.

Sammen med Alta Kraftlag ønsker vi deltakerne velkommen til nordlysbyen og årets konferanse som går av stabelen 6.-8. juni. Scandic Hotel Alta er hovedsetet for arrangementet, og det er her deltakerne vil overnatte under konferansen. 

I løpet av oppholdet i Alta tas du gjennom et variert program. Blant annet kommer olje- og energiminister Terje Aasland fra regjeringen og Bård Ludvig Thorheim fra opposisjonen for å fortelle om sitt syn på energipolitiske saker. NVE-direktør Kjetil Lund gir oss siste nytt fra Norges vassdrags- og energidirektorat. Det samme gjør konserndirektør for nett i Statnett, Elisabeth Vike Vardheim. I tillegg kommer medlemmer og samarbeidspartnere til å presentere og diskutere relevante temaer.

Natur, kultur og prisutdeling

Hva er vel et Alta-opphold uten en tur ut i frisk luft? Derfor drar vi til fjells med ATV og tar en tur til Sorrisniva ved Altaelva. I tillegg drar vi innom Nordlyskatedralen der Stjernekamp- og Maskorama-vinneren Bilal Saab er med for å opptre for oss. Han vil også stå for underholdningen under festmiddagen der vi tradisjonen tro deler ut årets innovasjonspris.