Årskonferansen 2023

Distriktsenergis årskonferanse i Alta 6.-8. juni 2023

Trykk her for påmelding

Påmeldingsfrist 17. april 2023.

Bli med til Alta

I 2023 inviterer Distriktsenergi og Alta Kraftlag til årskonferanse i Alta. Der byr vi på et allsidig program, og vi har allerede sikret oss mange dyktige foredragsholdere. I løpet av konferansen vil vi også dele ut Distriktsenergis teknologi- og innovasjonspris for 2023.

I tilegg til det faglige programmet, blir det utflukt med mini-konsert i Nordlyskatedralen, med Bilal vinner av Stjernekamp, båttur på Altaelva og tur til fjells med ATV. Det blir også oppsatt en egen stor lavvo med fremføring av lokale historier, bevertning og kulturelle innslag. Under festmiddagen som som vil være på Scandic hotel, vil lokale artister stå for underholdningen. 

Scandic Hotel Alta er hovedsetet for arrangementet, og det er her deltakerne vil overnatte under konferansen. Hotellet ligger midt i Alta sentrum og er nabo til den berømte Nordlyskatedralen. Hotellet ligger i gangavstand til shoppingsenter, barer og restauranter i Alta sentrum.

Utstillerområdet blir i tilknytning til konferanselokalene. 

Nordlyskatedralen (Foto: Svein-Magne Tunli)    

Transport

Det enkleste sørfra er fly direkte til Alta. SAS og Norwegian har direkteavganger til Alta fra Oslo lufthavn (Gardermoen) som tar ca. 2 timer.

Med bil fra Tromsø tar det ca. 5 timer og 30 minutter, og fra Evenes flyplass tar det ca. 6 timer og 30 minutter. Fra Kirkenes tar kjøreturen ca. 6 timer. 

Det vil bli satt opp buss fra flyplassen til Scandic hotel Alta ved fly ankomstene tirsdag og til flyavgangene på torsdag.

Kort om programmet

De fleste vil ankomme mandag 5. juni eller tirsdag den 6 juni. Helpdesken for årskonferansen er ved resepsjonen på Scandic Alta.

Tirsdag 6. juni

Onsdag 7. juni

Konferanse fra klokken 0830 - 1400

Lunsj fra 1400 - 1445 

Hovedutflukten fra kl. 15.00.
Starter i resepsjonen på Scandic Hotel Alta og går til Nordlyskatedralen for en minikonsert med Bilal som vant Stjernekamp i 2019. Deretter tar vi bus til Sorrisniva Resort ved Altaelva. Her blir det båttur på Altaelva og tur med ATV. Det blir også kulturelle innslag og lokale historier i en egen lavvo oppsatt for anledningen. Det blir busser tilbake til Scandic Hotel Alta etterpå. Festmiddagen vil foregå på Scandic hotel Alta.

Torsdag 8. juni

Konferanse fra 0900 - 1200

Lunsj og hjemreise

Du kan se hele programmet her

Priser

Deltakelse

Deltakeravgift: kr 6900,- eks. mva.
Nyhet: Fra og med deltaker nummer tre er prisen kr 5400,- eks. mva. 

Ledsageravgift: kr 2500,- eks. mva.

Fellesutflukten og festmiddagen er inkludert i deltager, ledsager og utstilleravgiften

Avbestilling av deltakelse er kostnadsfritt fram til 17. april. Avbestillinger fra denne datoen gir ingen refusjon. For hotellet gjelder deres egne avbestillingsregler.

Overnatting og mat

Mandag 5. juni til tirsdag 06. juni:            
Kr 1390.- pr. enkeltrom.
Kr 1490.- pr. dobbeltrom.
Prisen inkluderer overnatting med frokost 

Tirsdag 6. juni til onsdag 07. juni:
Kr 1950.- i enkeltrom.
Kr 1450.- pr. person i dobbeltrom.
Prisen inkluderer buffet til middag, overnatting med frokost og lunsj onsdag.

Onsdag 7. juni. til torsdag 08. juni:
Kr 1390.- i enkeltrom.
Kr 1490.- pr. person i dobbeltrom.
+ Konferanse dagpakke torsdag per person 690 kr 
Prisene inkluderer overnatting med frokost og lunsj torsdag.

Overnatting betales direkte til hotellene ved avreise. Dersom behov for annen betalingsmåte eller samlefaktura, ta kontakt med booking Scandic hotel Alta på 78 48 27 00.

For utstillere

Utstyrs- og tjenesteleverandører kan kun delta som utstillere. For sjekk av ledige plasser og priser må utstillere må kontakte: 

Fredrik Kveen
932 56 151
fredrik.kveen@nhst.com

eller

Arvid Bekjorden
917 79 722
arvid@distriktsenergi.no