None

Distriktsenergi og Energi Norge inviterer til webinarer

av Redaksjonen
09. august 2022
Onsdag 7. september inviterer Distriktsenergi og Energi Norge til to webinarer: «Nettregulering - høring rammevilkår og veien videre om oppgavevariabler» og «Solenergi og nettregulering». Meld deg på i tide og bli med!

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Nettregulering - høring rammevilkår og veien videre om oppgavevariabler

7. september, 10.00-11-30
Påmeldingsfrist 1. september

RME har ute en viktig høring om justering av inntektsrammen for ulike rammevilkår. Forslaget medfører endringer for mange nettselskap. Bli med på dette webinaret for å høre hva de ulike selskapene mener om forslaget.

RME har hatt ute en høring på to rapporter om oppgavevariablene i reguleringsmodellen. Disse er kommentert av mange selskap, på webinaret får vi høre innspill på hvordan veien bør være videre.

Bli med på dette webinaret for å få en god faglig oppdatering på reguleringsmodellen og de aktuelle diskusjonene for høringen, samt veien videre for utvikling av oppgavevariablene.

Du finner programmet for webinaret her.

Hvem er det for?  
Nettsjefer, daglig leder, fagspesialister nettregulering, konsulenter og andre interesserte. 

Hvordan gjennomføres webinaret?
Alle våre webinarer er online seminarer som du kan delta på fra hvor som helst. Du melder deg enkelt på via påmeldingsskjema, og dagen før sendestart vil du motta en lenke til webinaret. Underveis i webinaret har du mulighet til å stille spørsmål til foreleser via chat.
Dersom oppsatt tidspunktet for webinaret ikke passer for deg, meld deg på - og vi sender deg opptaket og presentasjonene i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig én uke etter sending. 

Meld deg på her.
Distriktsenergis medlemmer betaler kun medlemspris.

Solenergi og nettregulering

7. september, 13.00-14.30
Påmeldingsfrist 1. september

Solenergi er i stor vekst – mye på grunn av økte energipriser. På dette webinaret vil du få en oversikt over forventet vekst fremover, hvilke utfordringer det medfører, samt høre om erfaringer fra selskaper med plusskunder.

Vi finner solenergi på eneboliger, leilighetsbygg, driftsbygninger, hytter m.m, men også som selvstendige produksjonsanlegg. I tillegg til å se fremover, skal vi gå gjennom hvilke utfordringer og behov for justeringer denne veksten vil gi for reguleringen av nettselskapene. Vi kommer inn på tekniske utfordringer som spenningsregulering og elhubben, vi gir deg en faglig oppdatering på nettregulering og sol, og innholdet i de aktuelle diskusjonene.

På webinaret vil du møte representanter og foredragsholdere fra Distriktsenergi, Energi Norge, RME, Mellom, Elhub og Norefjell Nett AS.

Du finner programmet for webinaret her.

Hvem er det for?  
Nettsjefer, daglig ledere, fagspesialister nettregulering, konsulenter og andre interesserte.

Hvordan gjennomføres webinaret?
Alle våre webinarer er online-seminarer som du kan delta på fra hvor som helst. Du melder deg enkelt på via påmeldingsskjema, og dagen før sendestart vil du motta en lenke til webinaret. Underveis i webinaret har du mulighet til å stille spørsmål til foreleser via chat.
Dersom oppsatt tidspunktet for webinaret ikke passer for deg, kan du likevel melde deg på – og vi sender deg opptaket og presentasjonene i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig én uke etter sending. 

Meld deg på her.
Distriktsenergis medlemmer betaler kun medlemspris.
 

09. august 2022