None
Årskonferansen arrangeres på Kragerø Resort.    

Årskonferansen er i gang!

av Redaksjonen
01. juni 2022
Startskuddet for Distriktsenergis årskonferanse har gått, og i løpet av uken vil rundt 230 deltakere samle seg på Kragerø Resort for faglig og sosialt påfyll for første gang på to år.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Under konferansedagene vil olje- og energiminister Terje Lien Aasland og Statnett-sjef Hilde Tonne være blant foredragsholderne på scenen. Det blir også spennende innlegg fra politikere, kraftselskaper og relevante aktører.

Foruten det faglige programmet, blir det golfkurs og -turnering, båtutflukt til Kragerø og festmiddag ledet av det musikalske søskenparet Odd og Asmund Nordstoga.

Se hele programmet her.

NoneStyreleder i Distriktsenergi, Halvard Fjeldvær.    

Distriktsenergi er klare for å endelig samle medlemmene igjen.

– Alt ligger til rette for at det blir spennende dager i Kragerø. Her blir det mulig å utveksle erfaringer og stifte kontakter. Hovedårsaken til at vi arrangerer årskonferansen er nettopp for at folk skal møte hverandre og etablere nettverk. Det er lenge siden vi har truffet hverandre fysisk, og vi var spente på hvordan oppslutningen ville bli etter å ha gjennomført konferansen digitalt de siste årene, men i år er det god påmelding, forteller styreleder i Distriktsenergi, Halvard Fjeldvær.

NoneDaglig leder i Vestmar Nett, Nils Martin Stensholt.    

Kragerø Energi og Vestmar Nett er medarrangør for årskonferansen. I likhet med Fjeldvær tror daglig leder i Vestmar Nett, Nils Martin Stensholt, at årskonferansen har mye å si for bransjen.

– Jeg gleder meg veldig, det er god stemning her allerede og det er moro å ha en årskonferanse igjen. Ikke minst når den er i Kragerø. Jeg håper at alle vil stifte nye bekjentskaper og ta med seg mye positivt tilbake. Jeg tror det er viktig for bransjen vår, for samholdet og for den videre drift av små nettselskaper, sier han.

01. juni 2022