None
Programmet er spekket med innlegg fra over 20 forskjellige foredragsholdere.    

Alt klart for årskonferanse i Kragerø

av Redaksjonen
26. april 2022
Distriktsenergis årskonferanse nærmer seg med stormskritt, og nå er programmet spikret. Fra 31. mai til 2. juni braker det løs i Kragerø med første konferanse på to år, og vi ser fram til et strålende arrangement.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Gjennom de tre konferansedagene vil rundt 230 deltakere fordelt på over 80 virksomheter samles på Kragerø Resort for å få en oppdatering fra en rekke aktører i bransjen, i tillegg til sosialt samvær og aktiviteter. 

Her er en smakebit fra programmet:

Tirsdag 31. mai har man muligheten til å delta på gratis golfturnering eller golfkurs, og på ettermiddagen og kvelden avholder både Nettalliansen og Distriktsenergi møter, etterfulgt av middag og mingling.

Onsdag 1. juni er det duket for full konferansedag. Olje- og energiminister Terje Aasland vil presentere regjeringens syn på aktuelle energipolitiske saker, vi får siste nytt fra vassdrags- og energidirektør Kjetil Lund og det blir paneldebatt ledet av tidligere NRK-profil Christian Borch. Det blir utflukt med båt til Kragerø, og kvelden avsluttes med festmiddag ledet av Asmund og Odd Nordstoga. 

Torsdag 2. juni gir blant annet Hålogaland Kraft Nett oss en oppdatering på hva som skjer i nord, vi får en statusoppdatering om elektrifiseringen av transportsektoren fra Christina Bu som er leder i Norsk elbilforening, i tillegg til at konsernsjef i Statnett SF, Hilde Tonne, forteller om aktuelle saker. Lars Haltbrekken fra SV kommer også for å fortelle om opposisjonens syn på energipolitiske saker. Dagen og konferansen rundes av med lunsj.

Vel møtt! 

Disse møter du på årskonferansen

Se hele programmet her

 

26. april 2022