None

Årskonferansen 2021 - følg sendingen live 25.aug kl 10:00

av Redaksjonen
05. august 2021
Vi gleder oss til webinar med spennende gjester og utfordrende problemstillinger. Live-sendingen streames fra et proft studio og her skal ikke stå tilbake for noe. Sett av 1,5 time 25.august kl 10. Vi lover at du ikke vil bli skuffet.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Helst skulle vi vært i Alta og gjennomført «the best årskonferanse ever», men på grunn av koronasituasjonen velger vi å tenke annerledes og arrangerer en årskonferanse på web - det er gratis å delta, og påmeldte deltakere vil få muligheten til å sende inn spørsmål til panelet på forhånd - mer info i påmeldingsmail. Programleder for Distriktsenergis årskonferanse 2021 er Marte Ramuz Eriksen fra Zync. 

Påmelding

Klikk her for å melde deg på

  • Innen 10 minutter vil du motta en velkomstmail i innboksen din.
  • Webinaret starter 25. august kl 10:00
  • Det er gratis å se sendingen.

Panelet

Vi får anledning til å bli bedre kjent med Statnetts nye sjef Hilde Tonne, som vil komme inn på Statnetts strategi og veien videre i en bransje med store og spennende utfordringer. Vi har med oss Kjetil Lund fra NVE, som vil pensle innom problemstillinger vi er opptatt av i Distriktsenergi. Statsråden selv, Tina Bru skal vi besøke dagen før og legge inn i programmet i ett opptak, slik webaserte løsninger gir oss mulighet til. 

Dessuten vil vi møte sentrale politikere til å diskutere elektrifisering, men ikke minst problemstillinger som likere nettleie og veien videre for distriktsenergiverkene etter valget i september. Espen Barth Eide (AP) vil komme innom disse spørsmålene. En annen som har svart umiddelbart positivt på vår henvedelse om å delta er Senterpartiets Ole André Myhrvold, som er godt bevandret i sentrale energipolitiske spørsmål etter å ha vært Senterpartiets energipolitiske talsmann i flere år.  

NoneAdministrerende direktør i Øvre Eiker Energi, Arne Hanto Moen.    None

Utdeling av årets teknologi og innovasjonspris

Vi skal dele ut årets teknologi og innovasjonspris til Øvre Eiker Energi og utfordre vinneren til å svare på hvordan de har drevet sin virksomhet for å kunne stikke av med denne prisen. 

Vi lover 1,5 time med action, fremoverlente diskusjoner der det settes fokus på fremtiden og da ikke minst for landets distriktsenergiverk. 

Distriktsenergi har tidligere skrevet om en av satsningene til Øvre Eiker Energi: En app som lader bilden når strømmen er billigst.

Hold av tidspunktet 25. august fra klokken 10.00-11.30 

NoneDaglig leder Knut Lockert og styreleder i Distriktsenergi, Halvard Fjeldvær vil også delta på konferansen.    None
05. august 2021