None

Meld deg på Distriktsenergis årskonferanse 2022

av Redaksjonen
09. desember 2021
Programmet for Distriktsenergis årskonferanse 2022 er så godt som klart, og påmeldingen er åpen! Etter gjennomføringen av forrige konferanse på nett, har vi denne gangen gleden av å invitere til fysisk samling på Kragerø Resort. Fra 31. mai til 2. juni kan vi by på faglig innhold, dyktige foredragsholdere og sosialt samvær i hyggelige omgivelser.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Alt på ett sted

Kragerø Resort skaper rammene for Årskonferansen 2022. Hotellet er kjent for sin gode plassering på solrike Stabbestad i Kragerø Kommune, i tillegg til å servere mat i verdensklasse. Her er det plass til alle som ønsker å delta på konferansen, både når det kommer til den faglige og sosiale gjennomføringen, og i antall sengeplasser.

– Selv om det er krevende koronautfordringer i samfunnet i disse dager, satser vi for fullt mot en fysisk konferanse i 2022. Det er mot sommeren og tross alt en god stund til. Dessuten er vi overbevist om at det blir en konferanse ingen bør gå glipp av. Vi gleder oss allerede til å ønske alle velkommen sammen med Kragerø Energi (Vestmar-Nett), som i 2022 er lokal arrangør, sier Knut Lockert, daglig leder i Distriktsenergi. 

Innovasjon på programmet

I løpet av oppholdet i Kragerø tas du gjennom et variert program. Blant annet kommer representanter fra regjeringen og opposisjonen for å fortelle om sitt syn på energipolitiske saker, NVE-direktør Kjetil Lund gir oss siste nytt fra Norges vassdrags- og energidirektorat, og Statnetts konsernsjef Hilde Tonne forteller om aktuelle saker.

Hovedtemaet får konferansen er innovasjon. I tillegg til utdeling av innovasjonsprisen, vil Hallingdal Kraftnett, Ren Røros, Øvre Eiker Energi, E- Smart Systems og Sodvin fortelle om temaet fra sitt ståsted, etterfulgt av en paneldebatt ledet av journalist og tidligere NRK-profil Christian Borch. Borch kommer i tillegg til å holde sitt eget innlegg om aktuelle saker innen politikk og samfunn.

Kjente fjes og god stemning

Det er ingen fysisk årskonferanse uten en festmiddag, og det er ingen festmiddag uten god underholdning. Denne gangen er det brødrene Odd og Aasmund Nordstoga som skal være konferansierer under middagen, i tillegg til å bidra med musikalske innslag.

Det sosiale samværet er halve moroa, og i løpet av konferansen har du mulighet til å delta på flere forskjellige aktiviteter på hotellet og i området rundt. Du kan blant annet lære deg å spille golf, eller du kan delta i en turnering hvis du er blant de mer rutinerte spillerne. Det blir utflukt til Kragerø sentrum, og det blir ledsagertur i nærområdet. Her er det noe for enhver smak.

Bli med på Årskonferansen 2022!
31. mai til 2. juni

Se hele programmet her

Programmet er under arbeid og endringer kan forekomme etter hvert som konferansen nærmer seg. 

Påmelding her

Du får rabatt fra og med deltaker nummer tre.
 

09. desember 2021