None
Torgeir Waterhouse (foto: Otte.no) og John Hammersmark (foto: rederi.no)    

Øvre Eiker Energi tar kommunalt ansvar

av Redaksjonen
20. oktober 2021
Har bedriften en plan for hva man gjør hvis strømmen går? Hvor avhengig er selskapet ditt av internettilgang? Hva med datasikkerhet? Det er hensiktsmessig å ha en plan for krisehåndtering, det er det enighet om. Øvre Eiker Energi har startet et initiativ som skal forene lokalt næringsliv i nettopp det.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Et flott initiativ, mener ordfører i Øvre Eiker, Knut Kvale. Han deltok selv på seminaret i regi av energiselskapet. Det gjorde også foredragsholderne John Hammersmark og Torgeir Waterhouse. John Hammersmark er for tiden aktuell med deltakelse i Kompani Lauritzen der det er blitt kjent at han er hjernen bak de fleste av utfordringene rekruttene skal igjennom. Den tidligere nestkommanderende i Forsvarets spesialkommando (FSK) og oberstløytnant bruker sine erfaringer fra militæret i sine foredrag. Skal vi tro deltakerne på TV-programmet er det mange av oss som har godt av å friske opp i evnene til å håndtere en krise.

NoneKnut Kvale    None

"Sikkerhet og forutsigbarhet - er bedriftene rustet til å møte fremtiden?" 

Seminaret på Fossesholm herregård skulle i regi av Øvre Eiker Energi bringe det lokale næringslivet “up to speed” på sikkerhet. De profilerte foredragsholderne fikk i oppdrag å utfordre bedriftene på hvordan å sikre ansatte, bedriften og samarbeidspartnere når det uventede skjer. Foredragene lyder passelig nok “Det kan alltid bli verre, en leksjon om deg selv og andre” og “Sikkerhet, tenke det; ønske det; ville det med; -men gjøre det!”. Sistnevnte foredrag ble holdt av Torgeir Waterhouse, partner i rådgivningsselskapet Otte. Waterhouse er ellers en profilert ekspert på fildeling, DRM og digitale rettigheter. 

Fornøyde med gjennomføringen

Morten Braarud, Marked og kommunikasjonssjef i Øvre Eiker Energi forteller oss at seminaret ga mersmak for både arrangørerene og deltakerene.

Vi planlegger et arrangement i året med ulike temaer vi tror næringslivet vil være opptatt av.

 

NoneMorten Braarud (f.v) og Arne Hanto Moen i Øvre Eiker Energi.    None
20. oktober 2021