Distriktsenergi-TV
Knut Lockert (Distriktsenergi) og Knut Kroepelien (Energi Norge) presenterte i dag strømbransjen for Trygg Strømhandel. Se hele lanseringen i videoen over.    

Se lanseringen av Trygg Strømhandel med Energi Norge og Distriktsenergi

Distriktsenergi, DNV GL og Energi Norge lanserer Trygg strømhandel. Trygg strømhandel er en frivillig sertifiseringsordning for strømleverandører som setter en rekke til krav til salg av strøm og informasjon til strømkundene.

Strømbransjen er tydelige på at strømmarkedet må bli enklere og tryggere for strømkundene. Bransjen har dermed kommet opp, sammen med DNV GL som har lang og solid erfaring rundt sertifiseringsordninger, med Trygg strømhandel.

Målet er at Trygg strømhandel skal bli et kvalitetsstempel som gir strømkundene trygghet og økt forbrukervern. Daglig leder i Distriktsenergi, Knut Lockert, og Knut Kroepelien, administrerende direktør i Energi Norge, vil fortelle om bakgrunnen og hensikten med Trygg strømhandel og gå overordnet gjennom kravene og ordningen som sådan.

Les mer om Trygg Strømhandel her.

27. januar 2021