Distriktsenergi-TV

Meld deg på årskonferansen 2020 i sommer-Kragerø

Snart braker det løs med årskonferansen i vakre Kragerø. - Det blir et sterkt faglig program som krydres med skjærgårdscruise og en festmiddag. God mat og drikke og kulturelle opplevelser i Norgestoppen, lover Knut Lockert og Geir Elsebutangen.

Konferansen går fra 26. – 28. mai, og påmeldingsfristen er 10. april.

Her kan du se hele programmet og melde deg på.

Årskonferansen i 2019 ble en stor suksess i vakre Rosendal, og beskjedent nok tar Distriktsenergi mål av seg til at årets konferanse blir enda bedre. I år arrangeres Årskonferansen i sommer-Kragerø, og da er selvsagt Kragerø Energi lokal arrangør. 

Blant Skandinavias beste spahoteller

-Konferansen skal være på Kragerø Resort som med sine 209 hotellrom er på listen over Skandinavias flotteste spa-resorter. Det blir et svært kompakt arrangement der alle får overnatte på hotellet. Konferanselokalene er også i hotellet. Hotellet ligger på et platå 70 meter over havet med spektakulær panoramautsikt over Kragerøs skjærgård og over fjorden mot Kragerø sentrum, forteller Geir Elsebutangen.

Sterkt faglig program

- Vi får besøk av toppolitikere både fra Regjeringen og opposisjonen der vi får presentert og diskutert aktuelle politiske saker. Og så kommer toppsjefene i NVE og Statnett, Kjetil Lund og Auke Lont for å presentere de sakene de har på dagsorden, forteller de.

De trekker også frem disse foredragene:

  • Generalsekretær Christina Bu i elbilforeningen skal snakke om utfordringer og muligheter ved elektrifisering av transportsektoren.  
  • Den mediesky eiendoms-milliardæren Ivar Tollefsen - en av Norges mest fremgangsrike forretningsmenn og eier av Kragerø Resort - skal snakke om «Lønnsom bedriftsutvikling i praksis». 
  • Knut Johansen, CEO i eSmart Systems skal holde foredrag med tittelen «Kunstig intelligens i nettdriften – reell nytteverdi eller urealistisk hype?»
  • Og så skal Paal Tarjei Aasheim, kjent som programleder TV2, NRK og TV3, reklamemann og skuespiller orientere om kunsten å snakke til folk som ikke hører etter.

- På den kulturelle siden kommer Odd Nordstoga og broren Aasmund som skal underholde oss under festmiddagen, sier Lockert og Elsebutangen og lover en festmiddag av høy kvalitet.

PS. Det er for øyeblikket ingen flere ledige utstillerplasser. Ønsker du å stå på venteliste? Kontakte Fredrik Kveen på 93 25 61 51 / fredrik.kveen@europower.com eller arvid.bekjorden@distriktsenergi.no på tlf. 91 77 97 22.

Foto fra Kragerø: Kristian B Kjærholt og Kenneth Herfoss.

10. februar 2020