Distriktsenergi-TV
Geir Bergflødt er administrerende direktør i Austevoll Kraftlag.    

Arrangerer digitalt julebord med verdensmester i kokkekunst

Austevoll Kraftlag ringer for første gang inn julen digitalt, på meget kreativt vis!
NoneØrjan Johannessen dukker opp i digital form for alle ansatte i Austevoll Kraftlag. Foto: @RjanJ (Twitter)    None

Nye tider byr på nye utfordringer, Geir Bergflødt forteller om en av årets mest kreative julebordløsninger så langt. 

- Gitt situasjonen med Covid-19 så er det jo vanskelig å gjennomføre et tradisjonelt julemøte eller julebord på vanlig vis, sånn som vi bruker å ha det. Vi blir for mange i samme sal, så da tenkte vi hvordan løser vi dette?

-  Vi har funnet ut at nå skal vi ha julebord i digitalt rom. Der alle går på det stedlige gjestgiveriet og henter en “home kit”-pakke og tar den med seg hjem. Så har vi verdensmesteren i kokkekunst, Ørjan Johannessen som kommer til å veilede oss digitalt i hvordan vi skal tilberede forrett, hovedrett og kommer til å følge oss delvis inn i måltidet.

- På den måten så får vi ivaretatt tradisjonene, vi kan gi tilbake til de ansatte som har gitt alt av seg selv hele året og ikke minst støtter vi det lokale næringslivet ved at vi bruker de også i en vanskelig situasjon, forteller Geir Bergflødt.

10. november 2020