None
Daglig leder i Distriktsenergi Knut Lockert og daglig leder i Energi Norge Knut Kroepelien inviterer til regionmøter.    

Energi Norge og Distriktsenergi inviterer til produktive felles regionmøter

av Redaksjonen
08. januar 2020
Tradisjonen tro arrangerer Energi Norge og Distriktsenergi felles regionmøter. – Vi kommer åpenbart til å gå igjennom aktuelle saker i bransjeforeningene, men det vil også bli fokus på hvordan vi kan skape økt regional verdiskaping fra elektrifiseringen, sier daglig leder i Distriktsenergi, Knut Lockert.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Nå gleder Disitriktsenergisjefen seg til energifylte møter med egne medlemmer og medlemmene til Energi Norge. For nå blir det felles regionmøter i fire regioner. 

-Hva vil være tema i regionmøtene dette året? 

- Først og fremst vil det være en gjennomgang av viktige saker og problemstillinger som Energi Norge og Distriktsenergi jobber med for tiden. Dessuten vil det å rette blikket mot hvordan vi som bransje kan skape økt regional verdiskaping fra elektrifiseringen bli et gjennomgående tema. Samtidig skal vi ta opp hvordan vi kan bli bedre til å få med alle parter til dialog for å dempe konfliktlinjene i klima- og miljødebatten, sier Lockert. 

-Det blir også plass til å fokusere på det som er viktige kampsaker og kjerneområder for oss. Her er vi og Energi Norges ikke alltid på linje, men det er mer som forener enn som skiller, sier Lockert som lover økt innsikt og inspirerende og gode debatter. 

-Ikke minst er dette en viktig møteplass for foreningene, medlemsbedriftene og lokale aktører innenfor fornybar, sier Lockert som håper han treffer mange av medlemmene. 

-Med samarbeidet om regionmøter får vi vist frem styrken en samlet fornybarnæring har for å skape levende og aktive lokalsamfunn, avslutter Lockert.  Lockert retter også en takk til Energi Norge som i praksis gjør jobben med å arrangere regionmøtene. 

Her er noen smakebiter fra programmet

  • Energi Norges og Distriktsenergis viktigste saker
  • Hvordan skaper vi regional verdiskaping fra elektrifiseringen?
  • HMS ligger til grunn for alt vi gjør. Hvordan kan vi gjøre innkjøp som fremmer HMS og samtidig gir positivt utslag på bunnlinja?
  • Arbeidsgiverpolitikk – Til våren er det hovedoppgjør. Hva tror vi blir de viktigste temaene i forhandlingene?
  • Fra konflikt til samarbeid – hvordan involverer vi alle parter til dialog for å dempe konfliktlinjene i klima- og miljødebatten?

Du møter

  • Knut Kroepelien,  administrerende direktør i Energi Norge
  • Knut Lockert, daglig leder i Distriksenergi
  • Lokale medlemsbedrifter
  • NHOs regionkontor
  • Lokale politikere

Møtene starter i Trondheim den 5. februar og avsluttes med møte i Bergen den 13. februar.

Mer informasjon og påmelding finner du her

Regionmøte Midt
Regionmøte Nord
Regionmøte Sør-Øst
Regionmøte Vest
 

08. januar 2020