None
Foto: Fredrik Kveen.    
Medlemmer, Årskonferanse

Æresmedlemsprisen til Jan-Erik Brattbakk

av Redaksjonen
12. juni 2019
Nettsjefen i Ringerikskraft, Jan-Erik Brattbakk, fikk Distriktsenergis æresmedlemspris under årskonferansen i Rosendal

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Det ble full pott for Ringerikskraft og Jan-Erik Brattbakk på Årskonferansen 2019. Først mottok han og konsernsjef Ole Sunnset Teknologi og innovasjonsprisen 2019. Noen timer senere fikk Jan-Erik Brattbakk Distriktsenergis æresmedlemspris. 

Sentral i Distriktsenergi

Jan-Erik Brattbakk har vært sentral i Distriktsenergi i mange år, og har sittet i styret i en årrekke. – Jan-Erik er engasjert og kunnskapsrik og er en svært viktig bidragsyter i Distriktsenergi. Han står på barrikadene for nettbransjen. Som nettsjef i Ringerikskraft har han også inntatt en svært sentral rolle i å digitalisere og kunderette selskapet, sier daglig leder i Distriktsenergi Knut Lockert. 

Les også: Ringerikskraft vant Teknologi og innovasjonsprisen 2019. - Er ledende i Europa

-Jeg har vært privilegert og fått sitte i styret til Distriktsenergi i mange år. Gjennom styrearbeidet har jeg møtt utrolig mange hyggelige og flotte bransjekolleger, og fått være med på å bidra til å sette Distriktsenergi og medlemmene på det politiske kartet og påvirke energipolitikken. Styrearbeidet har også vært en veldig viktig lyttepost for oss i Ringerikskraft. Det har vært mange spennende og givende år sier Jan-Erik Brattbakk. 

- Det er viktig for Ringerikskraft å ha en person som Jan-Erik i en sentral bransjeposisjon.  Det gjør at vi har et øre til marken slik at vi som selskap kan være i forkant av politiske og  bransjemessige endringer. Han gjør en svært viktig jobb for selskapet vårt, sier konsernsjef i Ringerikskraft, Ole Sunnset. 

12. juni 2019