None
Årskonferanse

Dette foredraget er en sikker investering

av Redaksjonen
05. februar 2019
Samfunnsøkonom, sjefsøkonom og spesialist i finansmarkeder. Det er duket for et spennende og tankevekkende foredrag når en av Norges mest profilerte økonomer går på talerstolen.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Vi snakker selvsagt om Harald Magnus Andreassen. I mer enn 10 år har han vært kåret til den beste makroøkonomen i finanssektoren, og Kapital kåret ham til den Norges beste finansanalytiker. Andreassen er spesialist innen utvikling i økonomi og finansmarkeder, i Norge og internasjonalt. Han har i lang tid vært en av Norges mest profilerte makroøkonomer.

Trygg investering

Harald Magnus er en engasjert og populær foredragsholder som får tilhørerne til å forstå at samfunnsøkonomi er både spennende, viktig og nyttig! Ikke bare jobber han i en bank, media beskriver ham som en egen kunnskapsbank; proppfull av informasjon om samfunn, økonomi og politikk. Det å sette av en time til å høre på hans foredrag er en trygg investering!

Harald Magnus Andreassen er eksperten som forklarer økonomi og økonomiske sammenhenger slik at vi andre forstår og lærer noe av det. Han kjenner energimarkedet godt og vi kan forvente oss en foredragsholder som kan gi oss noe å tenke på.

Harald Magnus er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank. I dag er han sjeføkonom i Sparebank1 Markets. 

05. februar 2019