None
Foto: Krageroresort.no    
Årskonferanse

Årskonferansen 2020: - Vi har åpnet for påmelding

av Redaksjonen
20. november 2019
Distriktenergis årskonferanse går av stabelen i sommerbyen Kragerø den 26-28 mai. – Hvert år har vi toppet årskonferansen, men jeg tør allerede nå love at konferansen på Kragerø Resort kommer til å savne sidestykke. Nå åpner vi for påmeldinger, sier en entusiastisk Knut Lockert.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Årskonferansen 2020 arrangeres i samarbeid med Kragerø Energi som lokal arrangør. - Sammen med Distriktsenergi jobber vi nå med å få på plass de siste bitene i et knallsterkt faglig og kulturelt program, sier Geir Elsebutangen som er daglig leder i Kragerø Energi.

Her kan du se Geir Elsebutangen ønske velkommen til årskonferansen i Kragerø.

Meld deg på årskonferansen her.

Høy kvalitet

- Vi har sikret oss mange dyktige foredragsholdere og kommer til å offentliggjøre foredragsholderne fortløpende, men vi kan allerede nå røpe at vi har fått med oss den mediesky eiendoms-milliardæren Ivar Tollefsen. I foredraget vil han blant annet snakke om lønnsom bedriftsutvikling i praksis. I tillegg til å ha bygd opp et av Norges største eiendomsimperier, har han deltatt på flere klatreekspedisjoner, blant annet til Sydpolen der han har notert seg for flere førstebestigninger, sier Knut Lockert. 

Se hele programmet til årskonferansen her.

-Hva med det kulturelle innslaget?

-Odd Nordstoga og broren Aasmund vil underholde oss under festmiddagen. Som artister har de funnet sin plass i krysset mellom populærmusikken og den norske tradisjonsmusikken, så dette kommer til å bli en innertier, sier Knut Lockert som lover en festmiddag av høy kvalitet.  

Odd Nordstoga ønsker velkommen årskonferansen 2020.

Skjærgårdcruise

Kragerø resort er med sine 209 hotellrom på listen over Skandinavias flotteste spa-resorter. Det blir et svært kompakt arrangement der alle vil få overnatte på hotellet. Konferanselokalene er også i hotellet. Hotellet ligger på et platå 70 meter over havet med spektakulær panoramautsikt over Kragerøs skjærgård og over fjorden mot Kragerø sentrum. – Det vil bli et allsidig faglig program som krydres med et skjærgårdscruise i Kragerøs skjærgård sammen med god mat og drikke og kulturelle opplevelser i Norgestoppen, lover Lockert og Elsebutangen. 

Har du noen spørsmål angående årskonferansen 2020?

Ta kontakt med Arvid Bekjorden på:

Epost: arvid.bekjorden@distriktsenergi.no
Telefon: 91 77 97 22

Meld deg på til årskonferansen 2020 her.

20. november 2019