None
En stolt Halvard Fjeldvær under årets Telecom World konferansen i Bergen. Foto: Arvid Bekjorden.    
Medlemmer

Svorka vant årets bredbåndspris

av Arvid Bekjorden
24. oktober 2019
Svorka vant Bredbåndsprisen 2019 på Telecom World konferansen i Bergen denne uken i sterk konkurranse med en rekke andre bredbåndsaktører. Distriktsenergi gratulerer.

Arvid Bekjorden

Rådgiver i Distriktsenergi og skribent på Distriktsenergi.no. Arvid har lang erfaring fra kraftbransjen, blant annet fire år som daglig leder i Stranda Energiverk.

Denne uken var det duket for høstens stormønstring for bredbåndsbransjen under årets Telecom World konferansen i Bergen. Konferansen hadde rekordmange påmeldte og over 50 deltakende operatører. 

I finalen var Viken fiber, Telia, Svorka og Telenor, men det var altså Svorka Bredbånd som stakk av med den gjeve seieren. 

Halvard Fjeldvær forteller at han er stolt av prisen og understreker at dyktige ansatte og en god strategi på området har vært avgjørende for at Svorka stakk av med årets bredbåndspris. Kjempegøy avslutter toppsjefen. 

Juryens begrunnelse:

Juryen vurderer økonomi, kundeutvikling, dekningsgrad og saker som er kommet opp i Brukerklagenemda for elektronisk kommunikasjon.
Årets vinner gjør det veldig bra på alle disse parameterne, og har gjort det bra i lang tid. Juryen har også lagt merke til følgende:

  • I sitt nedslagsfelt på Nordmøre har årets vinner dekket alle sine kommuner med fiber på en kostnadseffektiv måte
  • Årets vinner har også bygd mye nett utenfor sine kjerneområder og klart seg meget bra i en tøff konkurranse med sterke nasjonale aktører
  • Årets vinner har økonomiske resultater som gjør at begrepet "smådriftsfordeler" blir meningsfullt
  • Årets vinner har også god radiokompetanse som kan bli verdifullt når den såkalte bredbåndsgarantien skal innføres

Distriktsenergi gratulerer Svorka bredbånd med den gjeve seieren. 

24. oktober 2019