None
Silvija Seres er en av Norges største techprofiler. På årskonferansen er skal hun snakke om digitalisering og bransjens framtidsutsikter. Foto: silvijaseres.com    
Årskonferanse

La deg inspirere om digitalisering og bransjens framtidsutsikter

av Redaksjonen
09. januar 2019
Silvija Seres er en av Norges største techprofiler. På Distriktsenergis årskonferanse loves et foredrag i toppsiktet om framtiden for bransjen og betydningen av digitalisering. Vi gleder oss.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Årskonferansen 2019 er spekket med et faglig program i toppklasse.

– Vi er veldig glade for at vi har fått med oss Silvija Seres – en Norges beste og mest inspirerende foredragsholdere. Hun skal snakke om digitalisering og bransjens framtidsutsikter. Det sier daglig leder i Distriktsenergi Knut Lockert. Han lover et foredrag med høy inspirasjonsfaktor og mye faglig påfyll. 

Her kan du lese mer om årskonferansen 2019.

Jordnært og konkret 

Silvija Seres har en svært spennende bakgrunn som matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs, Nordea og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. Hun har lang og bred erfaring innen emnene hun snakker om, og byr på øyeåpnende ekspertise. I 2017 vant hun ODA-prisen for å være den mest innflytelsesrike IT-kvinnen i Norge. 

Med sin helt spesielle evne til å gjøre ting jordnært, reelt og forståelig, handler Silvija Seres foredrag om digitalisering og teknologisk omstilling. 

–Mange ledere tenker fortsatt altfor ensidig på digitalisering, som ren effektivisering, og ikke som forretningstransformasjon, sa Seres for en tid tilbake til E24.

-Digitalisering er et tema som er høyaktuelt for vår bransje. Ny teknologi og digitalisering er viktige drivere i vår bransje. Vi står overfor mange utfordringer i fremtiden, og en av dem er endringer i teknologien som vår kunder bruker og kommer til å ta i bruk. AMS, smarte hus, plusshus og ny batteriteknologi kommer til å bidra til store endringer i vår bransje.  Det er viktig at vi lytter til ulike erfaringer om hvordan vi bør tilpasse oss de store teknologiske endringene som skjer. Her ligger det et stort marked og en stor utfordring for vår bransje, sier Lockert som gleder seg til å få nye perspektiver og innsikt. 

Du kan se, høre og la deg inspirere av Silvija Seres på Distriktsenergis årskonferanse i juni. 

Meld deg på årets årskonferanse

09. januar 2019