None
Foto: Istockphoto    
AMS

Ta godt imot strømmåler-installatøren

av Redaksjonen
12. juni 2018
Om du ikke allerede har fått ny strømmåler, så kommer det snart en installatør og bytter ut den gamle med en ny. Nettselskapene er pålagt å gjennomføre et slikt bytte, med god grunn. Ta installatøren godt imot.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Innen utgangen av 2018 skiftes 2,7 millioner strømmålere over hele landet. NVE har holdt prosessen i tømmene, og Statens Strålevern, Datatilsynet og Forbrukerrådet har vært med hele veien. Alle disse instansene mener det er riktig å installere målerne. 

Med de nye målerne slipper du å lese av strømmåleren. Det går automatisk. De nye målerne er mer nøyaktige, noe som kommer alle til gode. Nettselskapet vil gjennom strømmåleren få bedre informasjon enn i dag om kundens forbruk, noe som kan bety færre investeringer i nett, og dermed en lavere strømregning. I tillegg vil strømbrudd varsles automatisk, slik at forbrukerne får raskere hjelp.

Dessuten – dette er en del av den digitale framtiden, med framtidens muligheter. 

12. juni 2018