Distriktsenergi-TV
Årskonferanse

Vellykket årskonferanse

Årskonferansen 2018 leverte varene med et sterkt faglig program og som møteplass for nettverksbygging og gode opplevelser, sier Styreleder Halvard Fjeldvær.

Årskonferansen gikk over to dager i strålende solskinn i vakre Kristiansund 50 selskaper var representert med 240 deltagere som satte farge på klippfiskbyen. 

Lokalt forankret

Konferansen ble sparket i gang av Kristiansund Ballklubbs suksesstrener Christian Michelsen. Han la an tonen på konferansen og fortalte om betydningen av lagspill, det å stå sammen og å være lokalt forankret. Deretter fulgte gode og inspirerende foredragsholdere på løpende bånd: Statssekretær Ingvil Tybring-Gjedde, Morten Krogvold, stortingsrepresentant Else-May Botten, NVEs vassdrags- og energidirektør Per Sanderud, Statnetts konsernsjef Auke Lont og Henrik Syse for å nevne noen. 

Men det skjedde også mye utenfor konferansesalen, blant annet utflukt i havnebassenget med Sundbåten, musikalske Donna Bacalao-innslag fra Jannicke Kruse og smak på byens beste bacalao. Onsdag kveld underholdt Frode Alnæs og Øivind Elgenes konferansegjestene på Festiviteten. 

-Konferansen er viktig for å synliggjøre samhold, styrke og gjennomslagskraft, sier daglig leder Knut Lockert i Distriktsenergi. 

Vi gleder oss til årskonferansen 2019 som skal være i Baroniet Rosendal i regi av Kvinnherad Energi, der Knut Førland ønsker velkommen. 

31. mai 2018