None
Foto: André Gjørven    
Årskonferanse

Årskonferansen er i gang

av Redaksjonen
30. mai 2018
Onsdag og torsdag arrangerer Distriktsenergi sin årskonferanse i Kristiansund. 50 selskaper er representert med 240 deltager som setter farge på klippfiskbyen.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

På det faglige programmet står blant annet Statnetts konsernsjef Auke Lont og NVEs vassdrags- og energidirektør Per Sanderud som foredragsholdere. Det blir også foredrag av Henrik Syse og Morten Krogvold. 

Men det skjer også mye utenfor konferansesalen, blant annet utflukt i havnebassenget med Sundbåten, musikalske Donna Bacalao-innslag fra Jannicke Kruse og smak på byens beste bacalao. Onsdag kveld skal Frode Alnæs og Øivind Elgenes underholde konferansegjestene på Festiviteten. 

Lagspill som er lokalt forankret

-Konferansen er viktig for Distriktsenergi. I går fikk vi en prøvesmak med et engasjerende foredrag av KBKs suksesstrener Christian Michelsen. Han forteller om betydningen av lagspill, det å stå sammen og å være lokalt forankret. Der har vi åpenbart mye til felles med Kristiansund Ballklubb. Konferansen er viktig for å synliggjøre samhold, styrke og gjennomslagskraft, sier Knut Lockert.

-Vi står i store endringsprosesser. Men vi får også godt påfyll til fortsatt god drift av de lokale energiverkene inn i en verden full av endringer. Det blir to dager spekket med et spennende faglig program og med kultur og underholdning i toppklasse, sier Lockert

-For første gang måttet si nei til for sent påmeldte. Det forteller oss om forventninger. Vi håper å innfri disse sammen med NEAS som er medarrangør av konferansen, forteller Lockert.

NoneTidens krav: 240 personer inntar byen til stor konferanse. Tidens krav omtaler konferansen i dagens utgave.    
30. mai 2018