None
Christian Michelsen, hovedtrener for Kristiansund Ballklubb    
Årskonferanse

Klart til årskonferansen 2018 – Kristiansund

av Knut Lockert
21. mai 2018
Det faglige programmet og rammen rundt arrangementet med tur på vann og på land er klart. Vi tror på «the best årskonferanse ever».

Knut Lockert

Daglig leder i Distriktsenergi og redaktør av Distriktsenergi.no. Knut er utdannet jurist og har lang erfaring fra bransjen. Blant annet har han jobbet i flere lederstillinger i Statnett og vært kommunikasjonsdirektør i Nord Pool.

Det er over 50 selskaper representert, det er vel 240 deltagere og vi har for første gang måttet si nei til for sent påmeldte. Det forteller oss om forventninger. Vi håper å innfri disse sammen med lokale arrangører.  

Rammen rundt det faglige er lagt. Men denne gang ønsker vi også å gjøre selve årsmøte (generalforsamlingen) om kvelden på ankomstdagen mer spennende enn tidligere. Det er satt av en time, der det er lagt inn innledningsvis et 20 minutters foredrag fra treneren til Kristiansund fotball Christian Michelsen. Han vil fortelle oss om betydningen av lagspill og det å stå sammen. Der har vi åpenbart noe å hente i regi av Distriktsenergi. Vi gleder oss til å høre han. 

Konferansen er viktig for Distriktsenergi. Den er viktig for å synliggjøre samhold, styrke og gjennomslagskraft. Det legges ikke skjul på at vi står i store endringsprosesser. Men vi får også godt påfyll til fortsatt god drift av de lokale energiverkene inn i en verden full av endringer. 

Årsrapporten til Distriktsenergi for 2017 finner dere her

Mer om årskonferansen, foredragsholdere og «opplegget» rundt konferansen kan du lese her. 

Velkommen til Kristiansund. Vi gleder oss. 

21. mai 2018