None
Årskonferanse

Spennende program på Årskonferansen 2018

av Redaksjonen
03. januar 2018
Årskonferansen 2018 er spekket med et spennende faglig program og med kultur og underholdning i toppklasse.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Årskonferansen går av stabelen 29.- 31. mai i vakre Kristiansund. Distriktsenergis årskonferanse arrangeres i år i samarbeid med NEAS som lokal arrangør.  Quality Grand Hotell og Scandic Hotell er satt av til arrangementet. Selve konferansen arrangeres i Caroline-senteret som ligger rett ved begge hotellene. Det er laget en egen årskonferanseside på distriktsenergi.no der du finner alt om programmet og praktisk informasjon. 

Årskonferansen i 2017 ble en stor suksess og beskjedent nok tar Distriktsenergi mål av seg til at årets konferanse blir enda bedre. 

Meld deg på her

Spennende faglig program

Knut Lockert ser frem til spennende og engasjerende dager i vakre Kristiansund. – Alle foredragsholderne er ikke helt spikret enda, men jeg kan love at det kommer representanter på høyt nivå som vil holde foredrag og delta i debatt om aktuelle energipolitiske saker. Se hele programmet for årskonferansen her​.

Vi er svært glade for at Statnetts konsernsjef Auke Lont og NVEs vassdrags- og energidirektør Per Sanderud også i år kommer og holder foredrag for oss.  Klar tale rett fra myndighet og TSO er viktig og de leverer alltid varene. 

Norges beste grunder

-Våre medlemmer er viktige for Distrikts-Norge, og Norges «beste» Grunder Malin Arntsen skal inspirere oss om distriktsutvikling i praksis, sier Lockert. Malin hadde lese- og skrivevansker og sleit på skolen. Men det skulle vise seg at hun hadde mange talenter. Hun forvandlet en nedslitt klokkergård til en perle av en restaurant og overnattingssted. Hun sparket liv i et lokalsamfunn i forfall og skapte aktivitet og optimisme rundt seg. Nå har hun kreert sin egen kosmetikkolleksjon, sier Lockert.

Du kan se et TV-program om henne her.  

Morten Krogvold følger opp

Morten Krogvold er en av verdens fremste portrettfotografer, og blant andre er Erland Josephson, Richard Attenborough og Isaac Stern portrettert av Krogvold. - Han er også en svært inspirerende foredragsholder og vi gleder oss til å høre foredraget hans som vil handle om krysningspunktene mellom business og kultur.

Morten Krogvold vil dessuten tilby en eksklusiv ledsager- happening. Ledsagerturen starter klokken 0900 fra resepsjonen på Quality Grand hotel. 

Festmiddag i Operaen med Frode Alnæs og Øivind «Elg» Elgenes

Onsdagen den 30. mai blir det festmiddag i den flotte operaen i Kristiansund. Festmiddagen blir ledet og underholdt av ikke mindre enn Frode Alnæs og Øivind «Elg» Elgenes, kjent fra Dance With a Stranger. - Her har NEAS og Tormod Stene lovet oss en kveld og natt som kommer til å bli husket, sier Knut Lockert.

Fellesutflukt i Kristiansund

Tradisjonen tro blir det også denne gangen en fellesutflukt. Den blir lagt til det historiske og nåtidens Kristiansund og inneholder en lett gåtur og en båttur i indre Kristiansund by. Stene lover kulinariske og kulturelle overraskelser under turen. 

Se Tormod Stene nettdirektør i Nordmøre Energiverk ønske velkommen til årskonferansen i Kristiansund. 

 

 

03. januar 2018