None
Foto: iStock    
Årsmøte

Programmet er klart

av Redaksjonen
21. mars 2017
Defos årsmøte med fagdager 2017 nærmer seg. Nå er programmet klart.

Redaksjonen

Sammen med sine medlemmer av distriktsenergiverk vil Distriktsenergi bidra til å skape levende og aktive lokalsamfunn. Med nærhet, styrke og samarbeid kan hele landets kompetanse og ressurser tas i bruk.

Defo er stolte av å presentere programmet for årets årsmøte med fagdager.

Les programmet her og meld deg på her.

Årsmøtet med fagdager arrangeres i samarbeid med Nordkraft Nett, og foregår i Narvik. Det varierte programmet byr på paneldebatter, foredrag, festmiddager og andre sosiale arrangementer.

Enda flere interessante stemmer

Vi har tidligere presentert en sterk liste foredragsholdere, bestående av navn som Terje Aasland, Thina Margrethe Saltvedt, Auke Lont, Per Sanderud, Kjell-Børge Freiberg, Eirik Frantzen og Bente Sollid Storehaug.

I tillegg til disse vil Audun Grynning, administerende direktør i Hallingdal Kraftnett, ta med seg et spennende foredrag om smarthus og velferdsteknologi til talerstolen i Narvik. Det vil også bli innspill fra Narvik-ordfører Rune Edvardsen (Ap) og administrerende direktør i Nordkraft Nett, Tage Karlsen.

Dessuten vil Defo (ved styreleder Halvard Fjeldvær og daglig leder Knut Lockert) redegjøre for Defos syn på saker som er aktuelle for Defos medlemmer.

Ny rekkefølge

Nytt av året er at årsmøtet holdes på arrangementets første dag. Som vanlig vil det bli rikelig med anledninger til å bli bedre kjent med Narvik, så vel som meddeltakere, bransje, politikere og deltakere fra det øvrige næringslivet.

Hvis du fortsatt ikke har meldt deg på har du fortsatt litt tid – påmeldingsfristen går ikke ut før tiende april.

Defo tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet. Eventuelle endringer vil bli lagt inn her på Defo.no. Deltakere vil dessuten bli informert om disse.

meld deg på her, så sees vi i Narvik!

21. mars 2017