Kragerø energi AS
Selskap: Kragerø energi AS
Søknadsfrist: 26. november 2018

Kragerø Energi Holding AS er morselskapet til et veldrevet energiselskap som består av Kragerø Energi AS, som er nettselskapet i konsernet, Kragerø Energi Installasjon AS og Kragerø Bredbånd AS. Konsernet omsetter for 140 millioner kroner, har har god økonomi og i underkant av 60 ansatte.

Kragerø Energi AS er konsernets nettselskap, og distribuerer elkraft til Kragerø kommunes 9500 abonnenter. Selskapet er ansvarlig for drift, vedlikehold og bygging av regional- og distribusjonsnett. Kragerø Energi AS omsetter for ca 60 millioner kroner, og har om lag 30 ansatte.

CONTROLLER/ ØKONOMIMEDARBEIDER

Kragerø Energi Holding AS søker etter ny økonomimedarbeider med muligheter for utvikling av stillingen for den rette søkeren.

Arbeidsoppgaver:

· Controller funksjoner

· Avstemminger, kvalitetssikring

· Daglige regnskapsoppgaver

· Oppfølging av prosjekter

· Periodevis rapportering

· Årsavslutning

· Bidra med forbedring av rutiner og prosesser

Ønskede kvalifikasjoner:

· Økonomisk utdannelse

· Regnskaperfaring

· Gjerne med autorisasjon som regnskapsfører

Personlige egenskaper:

· Ryddig

· Strukturert

· Effektiv

· Selvstendig

 

Søk på stillingen her

Frist: Snarest

Om arbeidsgiveren

Kragerø Energi Holding AS er morselskapet i et veldrevet energiselskap som består av Kragerø Energi AS, som er nettselskapet i konsernet, Kragerø Energi Installasjon AS, Kragerø Energi Bredbånd AS. Konsernet omsetter for 145 millioner kroner og har 51 ansatte. Selskapet har god pensjonsordning og optimale personforsikringer.