None
Årskonferanse

Distriktsenergis årskonferanse – flere arrangører

av Knut Lockert
05. april 2018
Nordmøre Energiverk (NEAS) får med seg selskapene i Energi 1. kraft som medarrangører til Distriktsenergis årskonferanse i Kristiansund.

Knut Lockert

Daglig leder i Distriktsenergi og redaktør av Distriktsenergi.no. Knut er utdannet jurist og har lang erfaring fra bransjen. Blant annet har han jobbet i flere lederstillinger i Statnett og vært kommunikasjonsdirektør i Nord Pool.

Selskapene i Energi 1. Kraft er foruten NEAS, Svorka Energi AS, Rauma Energi AS, Sunndal Energi KF og Nesset Kraft AS.  Dette er selskaper som samarbeider godt og som geografisk ligger i området rundt Kristiansund.  Dessuten har selskapene en grisgrendt beliggenhet som tatt i betraktning konferansens størrelse får en utfordring i å ta på seg et slikt arrangement alene ved en eventuell senere anledning. 

Hva er da mer naturlig enn at vi står sammen om arrangement i Energi 1 gruppen sier Knut Hansen administrerende direktør i NEAS til distriktsenergi.no. Han legger for øvrig til at det er viktig at Distriktsenergi i samarbeid med oss leverer et godt arrangement som i seg selv styrker organisasjonens og det viktige arbeid Distriktsenergi gjør på vegne av landets lokale energiverk.

Oppfordringen fra arrangørene er samstemming – har du ikke meldt deg på så gjør det nå. 

Arvid Bekjorden i Distriktsenergi opplyser om at det pr i dag er ca 170 påmeldte, men understreker at der plass til flere.  Vi vil også i år sørge for at dere vil stortrives i kinosalen der konferansen skal foregå og på arrangementet for øvrig lover Bekjorden.  For øvrig understreker han at det er viktig at fleste mulig av medlemmene stiller opp.  Det gir styrke og forteller omverden at vi står samlet i viktige spørsmål på vegne av medlemmene i Distriktsenergi.  

Har du ikke meldt deg på årskonferansen enda?

Meld deg på her!

Påmeldingsfristen er 20. april.

- Vi garanterer to dager spekket med et spennende faglig program og med kultur og underholdning i toppklasse, sier Knut Lockert.

05. april 2018