Informasjon For Utstillere

Utstillere på Defos årsmøte 2017

Defo ønsker nok en gang velkommen til noen uforglemmelige dager. Denne gangen er det Nordkraft-Nett og Narvik som er vertskap for det unike årlige årsmøtet. I Narvik kulturhus vil dere få servert et krydret faglig og sosialt program, der dere vil treffe beslutningstakere fra energiselskaper i det ganske land. Møtedeltakere er (som alltid) i hovedsak selskapenes toppledelse med administrerende direktører, nettsjefer og styre. Sentrale personer fra NVE og Statnett, samt relevante politikere, vil også delta.

Defos årsmøte er en etablert møteplass i bransjen, der ikke minst utstillerne bidrar til bredde og aktivitet i programmet.

Defo har som alltid et stort fokus på at årsmøtedeltakerne skal besøke hver og én utstiller, og stresser at dere har kommet hele veien til Narvik for å treffe dem. I god Defo-ånd gjør vi vårt ytterste for at dere alle skal bli sett og besøkt. Vi begrenser som vanlig antall utganger, og setter store tv-skjermer på strategiske plasser med utstillernes produkter og budskap rullende gjennom hele årsmøtet.

Vi tror dette er midt i blinken for deg.

Informasjon til utstillere som skal delta med stand på Defo-årsmøtet 2017

1.      Utstiller får 2x1,5 meter til disposisjon. Hver utstiller får et bord på 120 x 40 cm + stol + strøm

2.      Utstiller må selv sørge for å rigge opp sin stand.

3.      Alle utstillere vil bli plassert med henvisning på oversiktskart (kommer).

4.      Mulighet for opprigging av stand fra kl. 14.00 den 29.05.

5.      Presentasjon av eget selskap på strategisk plasserte monitorer.

Utstillingsområdet er lite og intimt, så hver utstiller må som vanlig begrense seg til 2 stk. roll-ups. Større utstillinger er det ikke rom for. Utstilleravgiften gir tilgang for 1 person til å delta på årsmøtet med fagdag. Utstilleravgiften er 16 000,- eks mva.

Vi har ikke faste sponsorpakker, men er åpne for forslag hvis noen ønsker å gjøre stas på forsamlingen.

Tilbakemeldingen fra fornøyde utstillere er den samme år etter år – det er dette som er relasjonsbygging!

Kulturhuset i Narvik har begrenset med utstillerplass, så vær tidlig ute med din bestilling. Utstillere som vil sjekke om det er ledig plass må kontakte Fredrik Kveen (tlf. 93256151, mail: fredrik.kveen@europower.com) eller Arvid Bekjorden (tlf: 91779722, arvid.bekjorden@defo).

Påmeldingen er bindende.

Program kommer straks

Program og ytterligere informasjon vil bli lagt ut på Defos nettsider når det er klart.

Vi håper dere blir med oss til Narvik for å knytte flere relasjoner i en spennende by, med flott landskap, spennende historie og interessante mennesker.