Årskonferansen 2021

Påmelding til Årskonferansen på Scandic Hotel Alta 01 – 03 juni 2021

Påmeldingsfristen er satt til 10.april. 

Hovedkontakt for påmelding:
Arvid.bekjorden@distriktsenergi.no
Tlf. 91 77 97 22

MELD DEG PÅ HER

Et allsidig faglig program og en utflukt i Altas skjærgård med midnattsol og fiske av kongekrabbe sammen med kulturelle opplevelser i Norgestoppen.

Scandic Hotel Alta er hovedsetet for arrangementet som ligger midt i Alta sentrum og er nabo til den berømte Nordlyskatedralen. Hotellet er muligens det fineste i Finnmark. Det blir et svært kompakt arrangement der alle vil få overnatte på hotellet. Selve konferanselokalene er også i hotellet. Hotellet ligger i gangavstand til shoppingsenter, barer og restauranter i Alta sentrum. Det faglige programmet blir som tidligere veldig bra og vi har allerede sikret oss mange dyktige foredragsholdere. Lokale artister vil underholde oss under festmiddagen onsdag kveld. Det vil bli utdeling av Distriktsenergis Teknologi og innovasjonspris for 2021 under festmiddagen. Alta kraftlag er medarrangør av årskonferansen 2021.

Utstillerområdet blir i tilknytning til konferanselokalene.

Transport

Med bil fra Tromsø tar det ca. 5 timer og 30 minutter og fra Evenes flyplass ca. 6 timer og 30 minutter. Fra Kirkenes tar det ca. 6 timer med bil. Fly fra Gardermoen med både SAS og Norwegian som ved direkte flyvning tar ca. 2 timer.

Det vil bli satt opp buss fra flyplassen til Scandic hotel Alta ved flyankomstene tirsdag og til flyavgangene på torsdag.

De fleste vil ankomme mandag 31. mai eller tirsdag 01. juni. Tirsdag den 01. juni er det årsmøte i Distriktsenergi om kvelden klokken 1900. Her vil det som vanlig bli kåret norgesmester i leveringspålitelighet. Kveldsbuffé serveres tirsdag kveld for alle. Helpdesken for årskonferansen er ved resepsjonen på Scandic Hotel Alta.

Se foreløpig planlagt program her

Nettalliansen arrangerer eiermøte og generalforsamling for sine medlemmer tirsdag den 01. juni fra klokken 1000 til 1700.

Hovedutflukten på onsdag ettermiddag vil starte utenfor resepsjonen på Scandic Hotel Alta klokken 1500. Vi tar buss ned til kaiplassen for avgang med båter for skjærgårdcruise med kongekrabbefiske. Det vil bli bespisning av kongekrabbe, hvitvin og underholdning.

På torsdag formiddag (avgang 0900 fra resepsjonen) blir det ledsagertur med guide til lokal seværdighet (fritidsantrekk).

Priser:

Deltakeravgift: kr 6500,- eks. mva. (Nyhet: Fra og med deltaker nummer 3 er prisen kr 4900,- eks. mva.)

Ledsageravgift: kr 1200,- eks. mva. (Hovedutflukt og ledsagerutflukten torsdag formiddag er inkludert)

Fellesutflukten og festmiddagen er inkludert i deltager, ledsager og utstilleravgiften.

Avbestilling av deltakelse frem til 10 april er kostnadsfritt.
Avbestillinger fra 10 april og frem til konferansestart gir ingen refusjon.
For hotellet gjelder deres egne avbestillingsregler.

Priser for overnatting og mat:

Scandic Hotel Alta. Foto: Altaposten    None

Mandag 31. mai til tirsdag 01. juni:
Kr 1390.- pr. enkeltrom.
Kr 1490.- pr. dobbeltrom.
Prisen inkluderer overnatting med frokost.

Tirsdag 01. juni til onsdag 02. juni:
Kr 1950.- i enkeltrom.
Kr 1450.- pr. person i dobbeltrom.
Prisen inkluderer buffet til middag, overnatting med frokost og lunsj onsdag.

Onsdag 02. juni. til torsdag 03. juni:
Kr 1390.- i enkeltrom.
Kr 1490.- pr. person i dobbeltrom.
+ Konferanse dagpakke torsdag per person 690 kr 
Prisene inkluderer overnatting med frokost og lunsj torsdag.

Prisen på festmiddagen m/drikke og hovedutflukten onsdag ettermiddag er inkludert i deltakeravgiften.

Overnatting betales direkte til hotellene ved avreise. Dersom behov for annen betalingsmåte eller samlefaktura ta kontakt med booking Scandic Hotel Alta på 78482700.

For utstillere:

Utstyrs og tjenesteleverandører kan kun delta som utstillere. Utstillere må kontakte Fredrik Kveen tlf. 93256151 eller på mail fredrik.kveen@europower.com eller arvid.bekjorden@distriktsenergi.no på tlf. 91779722 for sjekk av ledig plass og priser.